Explore Valkenburg

07-07-2023

Proef de rijke historie en heerlijke keuken van Valkenburg: Shoppen, natuur en culinaire arrangementen bij Hotel Kint

Hotel Kint Valkenburg

Welkom in het pittoreske Valkenburg, waar geschiedenis, natuur en gastronomie samenkomen. Deze charmante stad biedt een scala aan mogelijkheden om te winkelen, te genieten van sfeervolle straatjes, te verkennen in de natuur en te proeven van de heerlijke Limburgse keuken. Bij Hotel Kint kun je binnenkort genieten van speciale arrangementen die jou alles laten ervaren wat Valkenburg te bieden heeft. Lees verder en ontdek hoe je de rijke historie en smaken van Valkenburg kunt ontdekken.

Shoppen in Valkenburg

Valkenburg is een waar winkelparadijs met een uniek aanbod aan boetieks, ambachtelijke winkels en lokale kunstgalerijen. Wandel door de schilderachtige straatjes en laat je verleiden door de prachtige winkels vol mode, interieurartikelen, sieraden en meer. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt genieten van een ontspannen winkelervaring, Valkenburg biedt voor elk wat wils. Meer informatie over waar je wat kunt vinden? Bekijk hier onze map.

Natuurpracht en Verkenning

De natuurlijke schoonheid rondom Valkenburg is adembenemend. Maak een wandeling of fietstocht door de groene heuvels, ontdek de grotten van Valkenburg of verken het prachtige Geuldal. De mogelijkheden om de natuur te verkennen zijn eindeloos. Geniet van de frisse lucht, de rustige paden en de prachtige uitzichten die Valkenburg te bieden heeft. Specifieke informatie nodig over de omgeving? Ons personeel helpt je graag verder. Klik hier.

Culinaire Verwennerij

Valkenburg staat bekend om zijn heerlijke Limburgse keuken. Laat je smaakpapillen verwennen met lokale specialiteiten, zoals asperges, zuurvlees en streekgerechten met wild. De sfeervolle restaurants en gezellige cafés in Valkenburg bieden een scala aan culinaire ervaringen. Vergeet niet om binnenkort bij Bistro Francis te dineren, waar traditionele gerechten met een moderne twist worden geserveerd.

Arrangementen

Bij Hotel Kint kun je binnenkort profiteren van speciale arrangementen die jou laten kennismaken met de rijke historie en heerlijke keuken van Valkenburg. Boek een arrangement waarbij je de historische bezienswaardigheden van Valkenburg kunt verkennen, zoals de Kasteelruïne en de Fluweelengrot, gevolgd door een gastronomisch diner bij Bistro Francis. Of kies voor een arrangement waarbij je een culinaire ontdekkingsreis maakt door Valkenburg en omgeving, met proeverijen van lokale delicatessen en wijnen. 

Boek binnenkort

Ben jij klaar om Valkenburg te ervaren in al zijn glorie? Houd dan onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over de komende arrangementen bij Hotel Kint. Ontdek de rijke historie, geniet van het winkelen, verken de prachtige natuur en profiteer van op arrangementen die het allemaal hebben!