Kom op 11 september langs bij Bistro Francis

01-11-2023

Op 11 september staat Bistro Francis in het teken van bier! Plan een avond vol gezelligheid met je partner, vrienden of familie en beleef een unieke ervaring die je niet wilt missen. 

In samenwerking met The Hoppy Brothers 

Deze speciale avond is georganiseerd in samenwerking met The Hoppy Brothers, bekend om hun passie voor bier en expertise in het combineren van smaken. We hebben een voortreffelijk 4-gangen menu samengesteld dat perfect samengaat met een selectie van overheerlijke bieren. 

Reserveer nu

Je komt alles te weten over de meest overheerlijke bieren 

Elke gang wordt begeleid door een zorgvuldig geselecteerd bier van The Hoppy Brothers. Deze bieren zijn niet zomaar gekozen. Ze zijn het resultaat van jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van bierbrouwen. Kortom, deze avond bij Bistro Francis biedt een perfecte combinatie van lekker eten, uitmuntend bier en gezellige sfeer. 

Met wie kom jij langs op 11 september? 

Tussen de gangen door is er voldoende tijd om bij te praten, te lachen en te genieten van de gezellige sfeer. De gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze zijn ook een ware traktatie voor de smaakpapillen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om de bierervaring te versterken en te completeren. Reserveer snel je plek en maak van 11 september een avond om nooit te vergeten.  

À bientôt!