Kom langs op vrijdag 27 september

15-09-2024

Bistro Francis is op vrijdag 27 september dé plek om te zijn. Tijdens de borrel kun je met vrienden, familie of collega's genieten van een heerlijke start van je weekend. Of je nu wilt ontspannen na een drukke werkweek of gewoon wilt bijpraten met dierbaren. De Apéro biedt de ideale gelegenheid om de week af te sluiten en het weekend in stijl te beginnen. 

Geniet van een borrel onder het genot van deuntjes van de DJ. 

Van sprankelende prosecco’s tot zorgvuldig geselecteerde wijnen en verfrissende cocktails, er is voor elk wat wils. Combineer je drankje met een selectie van smakelijke hapjes. En neem je ook alvast een kijkje op de uitgebreide borrelkaart? Je kiest uit een mix van lokale lekkernijen en internationale favorieten. Het beste van alles? Onder het genot van een hapje en een drankje geniet je van de deuntjes van de DJ. 

Begin je weekend met een ontspannen en gezellige borrel bij Bistro Francis 

Laat de drukte van de week achter je en begin je weekend met een ontspannen en gezellige borrel bij Bistro Francis. Het is de perfecte manier om je vrijdagmiddag door te brengen en een geweldige start van je weekend te maken. Of je nu komt om bij te praten of gewoon te genieten van een mooie avond uit. De Apéro biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde start van je weekend. Kom langs, relax, en laat je culinair in de watten leggen.