Italiaanse avond bij Bistro Francis: Geniet van een culinaire reis door Italië

29-08-2024

Op 17 oktober nodigen we je van harte uit voor een speciale avond bij Bistro Francis. Deze avond staat helemaal in het teken van de Italiaanse keuken. Samen met onze vrienden van MosaeVino hebben we een uniek 4-gangen menu samengesteld dat je smaakpapillen zal verrassen en verrukken. Elk gerecht wordt zorgvuldig gecombineerd met een overheerlijke Italiaanse wijn. Je ervaart de authentieke smaken van Italië, zonder het comfort van onze Bistro te verlaten. Laat je culinair in de watten leggen en geniet van een avond vol lekker eten, heerlijke wijnen en een warme sfeer. 

Reserveer een tafel

Geniet van een unieke avond vol smaak en muziek 

Niet alleen de gerechten en wijnen maken deze avond bijzonder. Ook de muzikale omlijsting zorgt voor een onvergetelijke sfeer. De getalenteerde Francine Recca zal live optreden en met haar betoverende stem de avond muzikaal omlijsten. Haar prachtige Italiaanse liederen zullen je meenemen op een reis door de straten van Rome, de wijngaarden van Toscane en de kusten van Amalfi. Laat je onderdompelen in de culinaire Italiaanse wereld, of dat nu met vrienden, familie of met je partner is. 

Het arrangement: wat kun je verwachten? 

Het arrangement voor deze bijzondere avond bedraagt €89,00 per persoon. Voor deze prijs krijg je een compleet verzorgd avondje uit met alles erop en eraan. We beginnen de avond met een heerlijk apéritief om de smaakpapillen op gang te brengen. Vervolgens kun je genieten van een 4-gangen diner, waarbij elk gerecht met zorg is bereid en afgestemd op de smaakvolle Italiaanse wijnen van MosaeVino.  

Elk van de vier gangen wordt begeleid door een perfect gekozen wijn, die de smaken van het gerecht aanvult en versterkt. Om de avond op een ontspannen manier af te sluiten, serveren we koffie of thee met tafelwater. Het ontvangst is tussen 18:30 en 19:00 uur. Je geniet van een voortreffelijk diner aan lange Italiaanse tafels. 

Reserveer nu en beleef Italië bij Bistro Francis! 

Ben je klaar om je te laten verrassen door de heerlijke smaken en de warme sfeer van Italië? Reserveer dan nu je tafel voor deze bijzondere avond. Wees er snel bij en reserveer hier een tafel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. 

 

A presto!