Tour de Femmes: Het wielerspektakel op 14 augustus 2024

23-07-2024

Wielerfans, opgelet! Op 14 augustus klinkt het startschot van de vierde etappe van de Tour de France Femmes 2024. Vlak bij Hotel Kint moedig je dit jaar jouw wielerheldinnen van heel dichtbij aan. Maak jouw sportieve trip helemaal compleet, boek een kamer en overnacht in het hotel.  

Tour de France Femmes 2024: een onvergetelijke ervaring vol adrenaline en sportieve hoogtepunten 

Eén ding is zeker, de Tour de Femmes is een onvergetelijke ervaring vol adrenaline en sportieve hoogtepunten. Bekijk je de etappe graag met jouw wielerclub? Met je zoon of dochter die een groot fan is? Of plan je graag een uitje met je vriendinnen- of vriendengroep? De 122 kilometer lange heuvelrit laat je wielerhart direct sneller kloppen en is voor jong en oud een waar spektakel! 

Het Limburgse heuvelland: hét Nederlandse hart van de wielersport 

Dat niet alleen de Amstel Gold Race, maar ook de Tour de Frances Femmes Valkenburg doorkruist, is niet zo gek. Het uitgestrekte en waanzinnige heuvellandschap is zonder twijfel dé plek in het land waar de wielersport helemaal tot zijn recht komt. Tijdens de route komen de rensters langs de: 

  • Bemelerberg 
  • Cauberg 
  • Geulhemmerberg 
  • Nogmaals de Bemelerberg 

Vervolgens gaat het peloton zuidwaarts en steken ze de grens over. 

Maak het evenement in het zuiden van het land compleet met een overnachting bij Hotel Kint 

Een dag voordat de Tour de Frances Femmes plaatsvindt alvast in de stemming komen? Of de dag erna even bijkletsen over de spannende hoogtepunten die je van dichtbij mee hebt mogen maken? Combineer een bezoek aan de spannende wielerwedstrijd met een overnachting bij Hotel Kint. Vernoemd naar dé wielerlegende Marcel Kint en gelegen in het hart van de stad die een rijke historie heeft in het accommoderen van wielerwedstrijden. 

Een culinaire start of stop van je reis? Kom langs bij Bistro Francis 

Het beste van alles? Je maakt je verblijf helemaal compleet met een fijn ontbijt, een royale lunch, een gezellige borrel én een verrukkelijk diner bij Bistro Francis. De bistro, gelegen in het hotel, serveert een prachtige kaart, bestaande uit eigentijdse gerechten met een Franse twist. Bekijk alvast de menukaart en reserveer een tafel, zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is in het bruisende Valkenburg tijdens de Tour de France Femmes.