Geniet van het najaar en boek het gloednieuwe Herfst Arrangement

28-08-2024

De herfst is het perfecte seizoen om te genieten van de prachtige natuur het gezellige  Zuid-Limburg. Terwijl de eerste koude dagen van het jaar aanbreken, geniet je met het Herfst Arrangement van het betoverende Valkenburg. De stad transformeert zich in een schilderachtig decor met de bladeren die verkleuren en de frisse herfstlucht die je omarmt. Wandel door de pittoreske straatjes, verken de historische highlights en laat je verrassen door het serene Heuvelland dat bekend staat om zijn glooiende landschappen en adembenemende uitzichten.  

Ontdek de charme van Valkenburg 

Valkenburg is een stad vol charme en geschiedenis, waar cultuur en natuur samenkomen. Begin je dag met een ontspannen wandeling door de historische straten, bewonder de middeleeuwse ruïne of verken de beroemde mergelgrotten die onder de stad verborgen liggen. En voor een moment van bezinning? Dan kun je de prachtige kerkjes en kapellen bezoeken die verspreid liggen in en rondom de stad. Na een ochtend vol ontdekkingen strijk je neer bij Bistro Francis en geniet je van een kop warme chocolademelk. Het Herfst Arrangement biedt je alle gelegenheid om de schoonheid van Valkenburg in al zijn herfstige pracht te ontdekken. 

Boek arrangement

Geniet van lokale lekkernijen en prik een vorkje in een echt stukje Limburgse vlaai 

Niets maakt een verblijf in Zuid-Limburg compleet zonder te proeven van de lokale lekkernijen. Bij ons Herfst Arrangement is een hemels stukje vlaai inbegrepen bij Bistro Francis. Laat je verwennen door de rijke smaken van deze authentieke Limburgse specialiteit. Daarnaast word je bij aankomst verwelkomd met een drankje, zodat je meteen in de vakantiestemming komt. De gezellige sfeer en warme gastvrijheid maken je verblijf extra bijzonder en zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. En na een dag vol indrukken? Dan kun je heerlijk tot rust komen in een comfortabele kamer en de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. 

Boek nu en ervaar de herfst op zijn best 

Ons Herfst Arrangement biedt de ideale gelegenheid om de schoonheid en gastvrijheid van Zuid-Limburg te ervaren. Met een overnachting, ontbijt, een stukje vlaai en een welkomstdrankje is dit arrangement perfect voor een korte ontsnapping. Of je nu een liefhebber bent van natuur, cultuur, of simpelweg wilt ontspannen en genieten. Dit arrangement heeft voor ieder wat wils.